Tandem

Du som skal booke tandemhopp må sette deg inn i gjeldende Retningslinjer for tandem sommer 2020


NYHET!
TANDEMHOPP HALDEN!
Noen muligheter får man en gang i livet! Har du lyst å være den første som svever over din hjemby Halden
Nimbus fallskjermklubb og Skydive Viken har nå et eksklusivt tilbud til deg. Nå kan du få nyte en helt unik utsikt over verdens beste by Halden. Onsdag 29. Juli, lar vi 6 heldige få hoppe tandem over Halden.
Prisen er 8000,- som inkluderer video av hoppet ditt.Benytt deg av denne unike muligheten og sitt igjen med minner for livet!

Din plass bestiller du her
(Kun for tandem i Halden. Se lenger ned for å bestille tandem på Rakkestad Flyplass)

Er du interessert å finne ut mer om å hoppe fallskjerm? Har du lyst på en adrenalinopplevelse du kommer til å huske resten av livet – eller gi det som gave til noen du er glad i? Da er et tandemhopp midt i blinken!

Våre tandeminstruktører tar deg trygt gjennom det ca 30 sekunder lange frittfallet og den påfølgende skjermturen på 5 minutter til det gresskledde landingsområdet. Prisen på et tandemhopp er kr. 3990,-
Video koster kr 990,- i tillegg.

Tandemhopp er en introduksjon til fallskjermsporten og er ett av tre utdanningsløp som man kan ta og mange av våre tandemelever fortsetter på våre grunnkurs.

Prisen inkluderer alle forsikringer du trenger! Ønsker du å vite mer før du bestiller? Se mer info og våre svar på vanlige spørsmål lengre ned på siden. Fremdeles i tvil – send en e-post til tandem@nimbusfsk.no.
Bestilling av tandemhopp gjøres her.

Velkommen til en uforglemmelig opplevelse i regi av Nimbus Fallskjermklubb, både for den som skal hoppe og ledsagerne!

Når kan man gjøre tandem hos dere?
Vi tilbyr tandem de aller fleste helger året rundt. Hvis du skulle ha spesielle ønsker utenom dette er det bare å ta kontakt med oss på tandem@nimbusfsk.no.

Hvordan bestiller jeg?
For bestilling av gavekort eller booking av tid, benytt vår online løsning.

Hvordan betaler jeg?
Betaling gjøres ved bestilling via vår online løsning.

Hva er vilkårene på gavekortet?
Gavekort refunderes ikke, men kan fritt videreføres til annen person. Gavekortet har 1 års gyldighet fra kjøpsdato.

Hvilke andre vilkår gjelder?
Bestilte hopp refunderes ikke, men dato kan endres. Dersom dato endres mindre enn en uke før booket hoppdag, belastes dette med et gebyr på 250,-

Vilkår for video av hoppet:
Fra tid til annen hender det at kamerautstyret feiler grunnet de store påkjenningene det utsettes for, i form av vær, vind, og fart. Dersom dette skulle skje under hoppet ditt, refunderes pengene for filmen, men ikke for selve tandemhoppet.

Følgende krav gjelder for den som skal hoppe tandem:
Fylt 18 år, eller fra 16 år med foresattes godkjennelse
Ikke lide av sukkersyke, epilepsi, hjertefeil. Ved tvil ta kontakt med oss.
Vekt: maks 95 kg / Høyde: maks 200 cm.
Hopperen må selvsagt ikke være påvirket av rusmidler.
Godkjent legeerklæring hvis du er over 70 år (må fremvises ved fremmøte)

Hvordan finne fram til Nimbus Fallskjermklubb og hvor kan vi parkere?:
Vi holder til på Rakkestad Flyplass. Klikk her for å åpne Google Maps.
Når du har svingt inn til flyplassen kan du følge dette kartet. Vi holder til i hangaren som er merket med rødt. Parker på området som er markert med gult på kartet.

Hva skjer den dagen hoppet utføres?
Tandemeleven vil møte sin tandeminstruktør og få en gjennomgang av hvordan tandemhoppet vil bli utført. Det vil bli en ca. 15 min briefing på hvordan man skal forholde seg i flyet på vei opp, hvordan dere exiter flyet og hvordan man forholder seg i frittfall, i skjerm og under landing. Vi har det utstyret du trenger for å gjennomføre hoppet. Du vil få hoppdress til å ha utenpå dine private klær samt et fallskjermseletøy. Vi anbefaler at du kler deg komfortabelt og etter værforholdene. Det er viktig at du har på gode sko med knyting, helst joggesko. Har du langt hår, så benytt gjerne en hårstrikk.

Flyturen opp tar ca 15 minutter. På denne turen kan du nyte utsikten over Østfold. Vel oppe teller dere ned slik dere har blitt enige om på bakken, og går ut til et frittfall i ca 250 km/t som har en varighet på rundt 30 sekunder.

I fem tusen fot utløser tandeminstruktøren skjermen. Da henger dere høyt over Rakkestad og kan nyte både utsikt og turen ned i fallskjermen. Du skal ikke se bort fra at du kanskje kan være med å styre skjermen også ned til en myk landing.

Hoppet tar normalt rundt 1 time og 30 min fra dere ankommer om det skal være med video og bilder, men legg inn en god margin på dette da dette er en sport som er avhengig av vær og vind. Sikkerhetskravene for tandemhopp er strenge. Været må være fint med god sikt. Grensen for bakkevind er ni sekundmeter. Med andre ord, legg inn slakk i tidsplanen siden det kan bli noe venting.

For dere som skal se på kan det være smart å ta med litt ekstra klær.